route
info@ppveerkracht.nl
 

Psychologenpraktijk Veerkracht

De Pionier, Grebbeberglaan 15 

3527 VX Utrecht

+31 6 19 94 60 26 / +31 6 15337309

 
 

Contact en Aanmelden

Verstuur

Beste ,

Hartelijk dank voor je bericht. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen.

Hartelijke groet,
Psychologenpraktijk Veerkracht

 
 

Telefonisch Contact


Moniek Schotanus:


 

Willemijn Schep:
 

Moniek Schotanus

Mijn naam is Moniek Schotanus, GZ-psycholoog in Utrecht. Wat mensen beweegt en wat ze bezig houdt en hoe dit van invloed is op het welbevinden heb ik altijd interessant gevonden. Tijdens mijn studie gezondheidswetenschappen en later door mijn opleiding tot GZ-psycholoog ben ik me hier verder in gaan verdiepen. 

Als GZ-psycholoog verricht ik behandelingen in Generalistische Basis-GGZ. Je kunt denken aan behandeling voor angst- en paniekklachten, depressieve klachten, spanningsklachten, verwerking van traumatische of negatieve ervaringen, negatief zelfbeeld, gevoelens van minderwaardigheid, autonomie problemen, somatoforme klachten.

Ik ben onder andere opgeleid en ervaren in Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy.

Kenmerkend voor mijn werkstijl is een combinatie van recent bewezen behandelmethoden en een persoonsgerichte benadering. Samenwerking, gelijkwaardigheid, vertrouwen, respect en praktisch zijn op mijn werkwijze van toepassing. 

In de jaren voor ik startte binnen deze praktijk, was ik werkzaam binnen de psychiatrie en de revalidatie (onder andere bij Lievegoed, Altrecht, Revalidatiecentrum De Trappenberg en het Centrum voor psychotherapie van GGZ Centraal).

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Mijn mailadres is moniek@ppveerkracht.nl.

Registraties

59914250325 (BIG nummer)
94101524 (AGB-code - persoonlijk)
94063058 (AGB-code - praktijk)
65811666 (KvK nummer)

 

Psychologenpraktijk Veerkracht

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

route
  info@ppveerkracht.nl
Moniek
06 19 94 60 26