route
info@ppveerkracht.nl
 

Psychologenpraktijk Veerkracht

De Pionier, Grebbeberglaan 15 

3527 VX Utrecht

+31 6 19 94 60 26 / +31 6 15337309

 
 

Contact en Aanmelden

Verstuur

Beste ,

Hartelijk dank voor je bericht. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen.

Hartelijke groet,
Psychologenpraktijk Veerkracht

 
 

Telefonisch Contact


Moniek Schotanus:


 

Willemijn Schep:
 

Welkom

Update Coronavirus - 15 oktober 2020 

Onze praktijk is open. Je kan ons bellen of mailen en ook aanmeldingen kunnen gewoon gedaan worden. Face to face gesprekken vinden plaats, waarbij voldoende afstand gewaarborgd is. Uiteraard vragen we onze cliënten thuis te blijven bij milde klachten. Afspraken kunnen dan doorgaan via beeldbellen. Mocht er sowieso voorkeur zijn voor beeldbellen dan is dat uiteraard mogelijk. Bij een bezoek aan onze praktijk vragen we je aan de richtlijnen van het RIVM te houden. In de openbare ruimtes van de pionier wordt het dragen van een mondkapje geadviseerd. In de spreekkamer vragen we onze cliënten de handen te ontsmetten. Wij dragen zorg voor voldoende ventilatie.

Iedereen ervaart weleens problemen of zit minder lekker in zijn vel. Meestal lukt het om die problemen zelf of met hulp van de omgeving weer op te lossen. Soms lukt dat niet en ontstaan er psychische klachten. Dan is het fijn als je bij een professional terecht kunt. Een psycholoog die met meedenkt en helpt bij het hervinden van balans in je leven.

Bij Psychologenpraktijk Veerkracht wordt kortdurende psychologische hulp geboden aan jongeren en volwassenen vanaf 18 jaar, die uit balans zijn geraakt en daardoor last hebben van psychische problemen of klachten. Onze praktijk is gevestigd in Utrecht en is goed bereikbaar met openbaar vervoer of de auto. Vrij parkeren is mogelijk op het binnenterrein en in de omliggende straten. 

Wij, Moniek Schotanus en Willemijn Schep, vormen een samenwerkingsverband van zelfstandige GZ-psychologen. Wij zijn beide BIG geregistreerd en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. In 2008 leerden wij elkaar kennen bij de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. In de loop der jaren kreeg onze wens om een gezamenlijke praktijk te starten meer vorm. Sinds 2016 werken we met veel plezier en gedrevenheid samen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen, informatie of aanmelding.

 

Psychologenpraktijk Veerkracht

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

route
  info@ppveerkracht.nl
Moniek
06 19 94 60 26