route
info@ppveerkracht.nl
 

Psychologenpraktijk Veerkracht

De Pionier, Grebbeberglaan 15 

3527 VX Utrecht

+31 6 19 94 60 26 / +31 6 15337309

 
 

Contact en Aanmelden

Verstuur

Beste ,

Hartelijk dank voor je bericht. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen.

Hartelijke groet,
Psychologenpraktijk Veerkracht

 
 

Telefonisch Contact


Moniek Schotanus:


 

Willemijn Schep:
 

Willemijn Schep

Mijn naam is Willemijn Schep. Als GZ-psycholoog heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van individuele behandeling, groepsgerichte training en diagnostiek, zowel in de basis als specialistische GGZ. Ik werkte onder andere bij GGZ Centraal bij een afdeling voor angst- en stemmingsstoornissen, als sturend behandelaar bij een herstellingsoord en bij een praktijk in de basis GGZ. Daarnaast begeleid ik sinds enkele jaren medewerkers van zorgorganisaties die om wat voor reden dan ook vastlopen of dreigen vast te lopen in hun werk.

Een aantal jaren geleden heb ik bewust de overstap gemaakt naar de basis GGZ, omdat kortdurend en doelgericht werken mij goed past. 

Ik heb ervaring in het behandelen van uiteenlopende problemen, waaronder posttraumatische stressklachten, depressieve klachten, angst- en spanningsklachten, burn-out en zelfbeeldproblemen. Ik ben gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness, schemagerichte therapie en traumabehandeling (EMDR).

In de gesprekken zoeken we gezamenlijk naar je krachtige kanten en onderzoeken we welke veranderingen nodig zijn om je verder te helpen. Het kan bijvoorbeeld gaan om het aanpakken van niet-helpende denk- of gedragspatronen, het verwerken van trauma of het beter leren toelaten en accepteren van emoties.

In onze samenwerking vind ik het belangrijk om open naar je te luisteren, mee te denken en een basis te creëren waarbinnen je je op je gemak voelt. Daarbij geef ik regelmatig concrete oefeningen, die je ook buiten de sessies kan toepassen. 

Mijn werkdagen zijn al volgt:

Even weken: maandag, woensdag en donderdag. 

Oneven weken: maandag, donderdag en vrijdag

Mijn mailadres is willemijn@ppveerkracht.nl.

Registraties

9913874125 (BIG nummer)
94063423 (AGB-code - persoonlijk) 
94063058 (AGB-code - praktijk)
55595162 (KvK nummer)

 

Psychologenpraktijk Veerkracht

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

route
  info@ppveerkracht.nl
Moniek
06 19 94 60 26