route
info@ppveerkracht.nl
 

Psychologenpraktijk Veerkracht

Kanaalweg 16G

3526 KL Utrecht

+31 6 19 94 60 26

 
 

Contact en Aanmelden

Verstuur

Beste ,

Hartelijk dank voor je bericht. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen.

Hartelijke groet,
Psychologenpraktijk Veerkracht

 
 

Telefonisch Contact


Moniek Schotanus:


 

Willemijn Schep:
 

Willemijn Schep

Mijn naam is Willemijn Schep. Als GZ-psycholoog heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van individuele behandeling, groepsgerichte training en diagnostiek, zowel in de basis als specialistische GGZ. Ik werkte onder andere bij GGZ Centraal bij een afdeling voor Angst- en stemmingsstoornissen en bij een herstellingsoord.

Een aantal jaren geleden heb ik bewust de overstap gemaakt naar de basis GGZ, vooral omdat doelgericht werken goed bij mij past. 

Je kan bij mij terecht met uiteeenlopende problemen, waaronder posttraumatische stressklachten, depressieve klachten, angst- en spanningsklachten, burn-out en zelfbeeldproblemen. 

Ik ben gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness en traumabehandeling (EMDR).

In de gesprekken zoeken we gezamenlijk naar je krachtige kanten en onderzoeken we welke veranderingen nodig zijn om je verder te helpen. Het kan bijvoorbeeld gaan om het aanpakken van niet-helpende denk- of gedragspatronen, het verwerken van trauma of het beter leren toelaten en accepteren van emoties.

In onze samenwerking vind ik het belangrijk om open naar je te luisteren, mee te denken en een basis te creëren waarbinnen je je op je gemak voelt. Daarbij geef ik regelmatig concrete oefeningen, die je ook buiten de sessies kan toepassen. 

Registraties

9913874125 (BIG nummer)
94063423 (AGB-code - persoonlijk) 
94063058 (AGB-code - praktijk)
55595162 (KvK nummer)

 

Psychologenpraktijk Veerkracht

Kanaalweg 16G

3526 KL Utrecht

route
  info@ppveerkracht.nl
Moniek
06 19 94 60 26